Grijs Uitzendburo is opgericht in 2018 en ontstaan vanuit Groen Uitzendburo.  We merken personeelsschaarste en zijn dagelijks bezig met invulling van personeel.  Zo kreeg Groen Uitzendburo meer vragen van bedrijven uit de Bouw. Vanwege andere cao's en controles hebben we een start gemaakt met Grijs Uitzendburo, handelend onder de naam Groen Uitzendburo.  Wij richten ons dan ook op vacatures en personeel in de Infra, GWW en Bouw.  Inmiddels hebben wij een actief klantenbestand en werken wij landelijk.  Bent u op zoek naar personeel in de Infra, GWW of Bouw, neem contact met ons op!

Bemiddeling tussen werkgever en werknemer

Grijs Uitzendburo is de ideale partner bij uw zoektocht naar geschikt, gemotiveerd en geschoold personeel. Onze medewerkers hebben naast ervaring, certificaten ook de juiste motivatie.  Of u nu op zoek bent naar een paar extra handige handen of naar een vakbekwame medewerker, bij ons bent u aan het goede adres!

Groencentrum Epe & Grijs Uitzendburo

Grijs Uitzendburo is een onderdeel van Groencentrum Epe. Groencentrum Epe bestaat o.a. uit:

Grijs Uitzendburo is door dit samenwerkingsverband in staat om bijvoorbeeld trainingen en informatieve bijeenkomsten te houden. Op www.groencentrumepe.nl leest u meer informatie.

Benieuwd wat Grijs Uitzendburo voor u kan betekenen?

Neem dan contact op of bel direct: 0578 – 627575