Werkwijze Groen Uitzendburo - Werkgevers

Voorwaarden en werkzaamheden bespreken

Heeft u een grijs vacature die u in wilt vullen? Wanneer u op zoek bent naar een uitzendkracht kunt u contact met ons opnemen. U bespreekt met één van onze intercedenten naar wat voor een medewerker u op zoek bent, wat de aard van de werkzaamheden zijn, en aan welke eisen een geschikte medewerker moet voldoen.

Selectie maken geschikte kandidaten

Vervolgens gaan wij op zoek naar geschikte kandidaten voor uw vacature. Wanneer wij een selectie hebben van mogelijke kandidaten nemen wij contact met u op en geven wij een korte beschrijving van de kandidaten. Wanneer u dat wenst zenden wij per mail specifieke gegevens zoals een CV.

Kandidaat selecteren, afspraken maken

In de meeste gevallen volgt daarna een gesprek tussen de kandidaat en u. Na dit gesprek heeft u contact met één van de intercedenten van Grijs Uitzendburo. Wanneer u een klik heeft met een kandidaat worden er, voorafgaand aan de uitzending, afspraken gemaakt over het tarief, de reiskostenvergoeding en eventuele andere vergoedingen.

Uitzending en overeenkomst bevestigen

Grijs Uitzendburo stuurt u bij iedere uitzending een bevestiging van de gemaakte afspraken en per post en/of per e-mail. Op de uitzendovereenkomst zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Gewerkte uren digitaal aanleveren

De gewerkte uren van de uitzendkracht kunt u aan het einde van de werkweek digitaal bij ons aanleveren via e-UUR urenregistratie. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.


Neem contact op!